Screen Shot 2021-03-23 at 11.43.20 PM.pn
Pediatrician

​私人类医疗保险

留学生医疗保险

旅游医疗保险

美国私人医疗保险

​全球高端医疗保险

Checking Blood Pressure

政府类医疗保险

低收入免费保险(Medicaid白卡)

联邦医疗保险(Medicare红蓝卡)

奥巴马保险,牙科眼科

基本计划,儿童健保

Injured Hand Consultation

商业雇主类医疗保险

FSA灵活开支计划

HSA健康储蓄计划

HMO/EPO/PPO商业保险

​商业牙科眼科保险

​如何选择医疗保险

 

个人家庭公司情况

比如家庭投保人数

移民身份

是否参与雇主计划等

​都会影响保险选择资格

​保费

结合家庭和公司报税形式

了解是否有保费税务减免

比较各类保险的自费额,

​共付额等区别

​保障范围

了解网络覆盖范围

喜爱的家庭医生或医院

专科医生是否在网络内

是PPO网络还是HMO网络​等

​处方药物表

查看医疗计划的处方药物表(或药物范围清单)判断您所使用的药物是否在给付范围内,以及您每次买处方药时所需支付的费用

​纽约基本计划

 

​儿童健保

 

​奥巴马保险

 

​联邦医疗保险

 

​商业医疗保险

 
 

美国医疗保险常见问题

Kan ik mijn eigen idee voor verpakkingen laten ontwerpen?


Je kan je doopsuiker heel persoonlijk maken. Breng je idee mee en wij maken voor jou een ontwerp. Wij ontwerpen de verpakking vanaf jou idee. Alles is bijna mogeijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld een tekening van kleine broer of zus verwerken in het ontwerp.
Geen eigen idee? Geen nood ook hier kunnen we je mee helpen.
Op welk materiaal kan mijn eigen ontwerp worden gemaakt?


Afhankelijk van het gekozen ontwerp, kan er zeer veel. We kunnen jou ontwerp op papier, karton, textiel, glas en metaal verwerken.
Hoe lang op voorhand moet ik mijn bestelling doopsuiker plaatsen?


We raden aan om je bestelling 2 à 3 maanden vóór de uitgerkende datum van je bevalling te plaatsen. Als je met een eigen ontwerp wil werken, hebben we deze tijd zeker nodig.
Krijg ik drukproef van mijn geboortekaartjes en/of babyborrel kaartjes?


Wij maken van elk ontwerp een drukproef, ook van je verpakkingen bij een eigen ontwerp. Je bestelling gaat pas in productie van zodra we je akkoord hebben ontvangen.
Hoelang moet ik op mijn drukwerk wachten na de bevalling ?


Indien je gegevens voor 14u doorgebeld zijn, wordt er dezelfde dag gedrukt. Op donderdag (sluitingsdag): Bel je voor 10u, dan is je drukwerk dezelfde dag klaar. Op zaterdag: Bel je voor 18u, dan is je drukwerk klaar op zondag. Kies je voor foliedruk, waar we meer tijd voor nodig hebben, kan het zijn dat je drukwerk pas de dag erna klaar is.
Hoe snel heb ik mijn doopsuiker bij de geboorte ?


Je kan ervoor kiezen om je doopsuiker enkele dagen voor de uitgerekende datum af te halen. Het voordeel hiervan is dat je enkel je presentatiestuk hoeft mee te nemen naar het ziekenhuis. De rest kan je veilig thuis bewaren. Door het korte verblijf in het ziekenhuis, heb je meestal niet meer nodig dan dat. Kies je ervoor om af te halen na de bevalling, dan kan dit normaal op de dag van de geboorte zelf. Op donderdag en zaterdag hanteren we dezelfde regels als voor het drukwerk.
Wat als mijn baby veel te vroeg geboren wordt ?


GESCHENKJES - Als je al een bestelling hebt geplaatst en de verpakkingen zijn in voorraad, dan kunnen we snel starten met de opmaak van je doopsuiker. We doen ons uiterste best om je de werkdag erna al een groot deel van je doopsuiker te bezorgen. Zo kan je je bezoek al snel trakteren. - Als je nog geen bestelling hebt geplaatst, dan wordt er afgesproken met degene die komt kiezen en bestellen, hoe snel dit kan klaar zijn. Alles hangt op dat ogeblik af van de beschikbaarheid van de gekozen producten. DRUKWERK - Als we al een goedkeuring hebben ontvangen van de drukproef, dan starten we met je drukwerk net alsof je op je uitgerekende datum bent bevallen. - Hebben we je akkoord op de drukproef nog niet ontvangen, dan moet je deze eerste doorsturen. - Is er nog niets gekozen of besteld, dan bekijken we samen hoe we je snel kunnen verder helpen.